vineri, 28 august 2009

Unde ne retragem



Well, vine weekend-ul unde mergem sa ne relaxam, va spun eu unde merita.

Restaurant Caru' Cu Bere.
Hai sa vedem ce spun ei :
"Iata ca surpriza s-a produs. Din cenusa vechiului restaurant, o noua pasare a renascut. Si e de bine. Intr-adevar, trecandu-i din nou pragul dupa multi ani, nu poti sa nu remarci ca


desi interiorul fastuos este aproape neschimbat, atmosfera este cu totul alta. Esti intampinat inca de la intrarea cu usa rotativa si esti condus la masa, iar atmosfera usor zgomotoasa imi aduce aminte de localurile vesele dominate de halbe din Praga.

Meniul este si el schimbat radical, gandit anume sa ´mearga berea´. Gratare felurite, carnaciori de Plescoi (originali, testati anume de noi), carnati albi de vita, frankfurteri, gulas de vita etc.

Important: e placut sa stai sus, unde seara poti privi la un minispectacol cu dansuri cumva pe holul larg de sus, dar si mai placut e sa stai jos la demisol pe banchetele de lemn, daca muzica lautareasca este ingreidentuld e care ai nevoie penru o seara vesela cu prietenii.

Cercul se inchide frumos cu o oferta exceptionala: bere, evident. Bere proaspata, facuta de Tuborg pe o linie speciala dupa o reteta cica originala. Unde mai pui ca locul este Wi-Fi friendly, adica acces internet wireless din partea casei - care merge din ce am observat eu doar la parter.

Astfel, toata mostenirea de odinioara a locantei ne este pusa pe masa intr-un acelasi aer nostalgic, dar in acelasi timp atat de modern, pe scurta strada Stavropoleos, o strada incarcata de istorie si mai ales de bere de la Caru' cu Bere. "

Ce spun eu: Servirea e de nota 10, va spun ca e un local care se respecta la maxim, interiorul e intact, nu au facut nici o modificare pentru ca e considerat muzeu, privirile iti sunt incantate de dansurile din interior, daca esti prea incantat ai sanse sa te ia una din gagicile care danseaza la un vals sau altceva, mancarea de nota 10. Local de nota 11. Merita vazut.


Numai bine.

2 comentarii: