marți, 18 iunie 2013

Idee noua


M-am gândit la ceva groaznic de util, mă jur, dacă s-ar pune în practică mă jur pe clanța de la ușă că dacă nu ar da rezultate mi-aș asuma eu toată răspunderea. 

Treaba stă în felul următor, zilele trecute la o oarecare căcat de emisiune șăful statului, adicătelea Băsescu, a făcut o afirmație cu care a dat o mare muie clericilor, bine că nu e singurul, mai sunt și alții, își dau și între ei destulă prin palatele alea ale lor da mă rog, a zis în felul următor " nu mă opun căsătoriilor între persoane de același sex, fiecare să facă ce vrea cu viața lui" și chiar are dreptate și asta nu pentru că e șăfu'  dar sunt perfect de acord.  

Așa că mi-a venit o idee genială aș zice. Așa cum statul are turnători sau sifonari la toate colțurile, ar pute așa angajeze un bulangiu (expl. homosexual) la un anumit număr de elevi de clasa 12a, să zicem ca exemplu un homo la 20 de elevi, cu care să-i ameninți pe acești 20 de păduchioși că dacă nu învață îl chemi p-ăla să-i fută-n cur, chestie care să fie perfect legală și chiar introdusă în constituție la finele anului. 

Să zicem că sunt un elev de clasa 12a și mă pregătesc să dau bacul, și în loc să învăț o ard de mama focului prin cluburi și baruri și acasă de speriat ce sunt că vine bacul stau panicat la calculator și vorbesc cu toate curcile pe facebook. Vine mama și pac pac mă surprinde că eu în loc să învăț gatuiesc rățușca pe siteuri porno și mai știu eu pe unde, și pac mi-o bagă p-aia "dacă nu te apuci de învățat îl chem pe nea' Nelu de la 4 să-ți lărgească rozeta, și dacă nu iei bacul îl chem de două ori pe zi, să fie clar!" 
  
În momentul imediat următor mă apuc grav de învățat și termin cu prostiile, decât să vina respectivul și să-mi arate ce e drama pe o canapea extensibilă. Mama cum e ea mai ambițioasă, îl mai și cheamă să ia cina cu familia noastră ca să mă facă pe mine să nu pot înghiti normal mâncarea. 
  
Directorul școlii că să se poată mândri cu elevii lui, își angajează și el vreo 2-3 de-al de nea' Nelu să mișune prin școală să le facă ochi dulci scârbelor care nu vor să se ia de treabă. 
  
 Aș garanta pentru generații mult mai competente, jur. 
  
 Numai bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu