miercuri, 20 iulie 2011

Cum sa fii boss la club

 În principiu nu e aşa de uşor precum sună, trebuie să ştie toată lumea cât de complicată e viaţa de boss şi mai ales în club pentru că sunt paşi de urmat, în concluzie e o procedura complexă(ta). 
  
 1. Luni: Se trezeşte boss după un weekend jmecher de mişto, şi merge la cafea cu celălalt boss care îi e prieten (şi boss-ii sunt prieteni între ei) şi  vor să vadă lumea cât de boşi sunt ei la club şi vinerea care urmeaza, prin urmare trebuie să ia măsuri da?. 
 2. Marţi: Se trezeşte boss panicat că e deja marţi şi nu a rezervat masă la club, da în centru, pentru că prietene, dacă nu ai masă în centru unde te vede toată lumea, te rog să mă ierţi dar nu exişti. Se linişteşte boss după 25 de secunde de panică sufocantă că a reuşit să rezerve ce îşi doreşte cu ardoare şi îşi continuă programul lui de boss. 
 3. Miercuri: Se trezeşte boss şi îşi pregăteşte hainele de boss de club, le calcă le apretează. După 5 ore de chin şi discuţii alege culorile potrivite şi îşi continuă programul de boss. 
 4. Joi: Boss e în delir mai e o zi până marele eveniment, îşi caută doate accesoriile de boss prin casă, brăţări dă hargint, dă  piele şi lanţul cu plăcută de armatist militar care este. La amiază merge şi cumpără baterii pentru camera de făcut poze dă boss. 
 5. Vineri: Omg omg omg omg omg e vineri, boss nu mai are răbdare deja e prea mare stresul, îşi omoară timpul cu treburi de boss. Vine seara îl sună pe celălalt boss: " Bosulica pe la ce oră ajungi fra' , şi adu şi pizde multe? ". Se face seară, boss se îmbracă, lasă cămaşa descheiată, lanţul pe dinafară să se vadă crucea şi plăcută, cureaua cu cataramă imensă, aparatul foto logic că există în buzunar, gelat şi cu ochelari de soare pleacă. Ajuns la club, că să arate că e boss, nu se aşează, pune un picior pe canapea, mâinile în şold şi se gândeşte (la ce dracu se gândeşte el ştie, sau poate meditează). Între timp se strânge lume la masă la Boss, îşi face el poză cu toată lumea, şi singur în diferite ipostaze descrise astfel: 
 - eu cu fetele mele (animatoare) 
 - eu tristut bând uischi 
 - eu şupi cu boss (prietenul lui Boss) 
 etc. 
  
 Boss se face lemn, dărâmă paharele de pe masă, sparge o sticlă de pământ, pentru că el e boss şi poate, şi pleacă acasă pătat pe pantalonii lui albi pătaţi de de toate şi cu cămaşa în mână, că doar e boss are voie să facă ce vrea nu? 
  
 Numai bine 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu