marți, 5 iulie 2011

Inutilitati mondene

Noua moda in Romania e sa se vorbeasca aproape non stop despre incultura si incapacitatea unor specimene de elevi de a raspunde corect la cateva intrebari la o lucrare oarecare numita BAC, adica un rahat de prescurtare de la Bacalaureat. Asemenea lucrare era vazuta in trecut ca pe un examen foarte dificil cu care se luptau elevii in speranta de a obtine o nota cat mai mare, acum acest BAC a devenit lucrarea care imparte elevii intre elevi mediocri si elevi inculti, jmecheri de jmecheri mafioti si dive care stiu doar sa scrie ca la oral se descurca.

In tot scandalul asta care pe mine ma lasa mai rece decat pe un mort, am sustras din diferite ziare sau tentative de ziare cateva idei:

1. Zic unii ca vina e a ministrului Funeriu motiv pentru care unii au scris pe foi MUIE FUNERIU sau in alte locuri publice. Si pe buna dreptate Funeriu nu are ce cauta acolo, e un idiot, insa nu ii disculpa pe elevi de faptul ca nu au invatat, era mai bine sa lase drogurile, tigarile, cluburile macar cu 2 zile inainte de prima proba, cred ca era ok.

2. Vedete care au picat bacul: Daniela Crudu cap de serie. Normal ca femeia a picat bacul i-a placut prea mult la oral si era si pacat sa nu mai dea de cateva ori.

3. Ce parere are Marian Vanghelie despre rezultate? : raspunsul a venit rapid: Datorita camerelor de luat vederi, multi elevi au fost ejaculati din clase.

4.  BAC-ul lui Mircea Badea: "Cică au fost stresaţi de camere. Păi unii joacă în filme porno şi nu se stresează"

5.În judeţul Buzău cele mai bune rezultate au fost obţinute la Liceul pentru Deficienţi de Vedereunde rata de promovabilitate a fost de 100%. Acesta este urmat în top de Colegiul "Vlahuţă" din Râmnicul Sărat, de Colegiul "Bogdan Petriceicu Haşdeu" şi de Colegiul "Mihai Eminescu"care au obţinut o rată de promovabilitate de peste 94,16%.
E destul de clar, aia care au obtinut 100% au avut fituici in banci .

6. Elena Udrea a scapat usor de BAC, doar a aratat frunza si a iesit.
7. Boc nu a luat bacul, el a trecut pe sub el.

Ideea e ca toti oamenii se nasc egali si se retardeaza in timp si conform unui sondaj pe masura ce inaintam in timp persoanele care se nasc au iq-ul din ce in ce mai mic. Asa ca in tara in care suntem condusi de analfabeti, betivi si retardati nu mai poti avea pretentii la alte persoane neinsemnate de pe teritoriul Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu