marți, 19 iulie 2011

Legat dă şaorma


 Chestia cu saormele mă amuză maxim, deşi consider că e ok să mănânci una pe an, şi asta în casă, nicidecum pe stradă sau la tejghea să iei pulsul poluării din trafic, mi se par tari discuţiile pe care le auzi când stai la coadă sau concepţiile cunoştinţelor care frecventează. 
  
 - Se duce pisi (pitzi) şi cere grăbită o saorma asta până nu îi pică tencuiala de pe obraji şi oja de pe unghiile false, şi o vrea aşa în fonfleuri şi fandosita fără usturoi şi ceapă, pentru că se întâlneşte cu iubiiiii şi preferă să îi râgâie a saorma fără ceapă în nas da? , şi încă ceva, pitzi doreşte şi un ayran că nu are colesterol, adică pula mea după un amestesc de toate prostiile te mai fute grija de un pahar de iaurt? 
  
 - Se duce tipul sau pitziboy-ul şi cere saorma: bosulica vreau şi IO una mică şi una mare, da frăţioare mai puţini cartofi şi mai multă carne că cartofii îngraşă să-ţi traiasca ţie. Şi pune frate şi ceapă şi usturoi că face bine la gripa porcină. 
  
 Şi uite aşa mâncatul de saorma la stradă sau trotuar a devenit sport naţional, ce zici pe rotisor e carne de vită/oaie/pui sau maidanez? 
  
 Numai bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu