joi, 31 ianuarie 2013

Silence, I kill you!

Știi momentele alea când ești obosit și vrei să stai în liniște sau pula mea pur și simplu nu vrei să fii deranjat, te duci acasă chefless încui ușa de două ori, te descalți în scârbă și-ți arunci tenișii departe  ca la fotbal american și strigi 'go deep în morții mătii' și te duci sa stai în pat pe întuneric ca să te reculegi sau să te aduni. Știu că sună aiurea, ca și cum dai impresia că ți-au venit mâinile și capul acasă și au zis 'hai coaie să stăm în pat puțin până vin și restul că la așa picioare cu teniși nr. 43 se mișcă al dracului de greu'.
Stai acolo ca boul în întuneric (adicătelea eu) așteptând vreo minune ca poate vine vreo zână care sparge cu capul ușa încuiată de două ori și zice 'hai coaie date-n coa' să te sug'. Pula mea, nu se întâmplă nimic e doar o liniște apăsătoare, și deși nu arde nimic și nici nu se cutremură planeta începe să sune telefonul, tu ca să-ți respecți planul inițial dai pe silent telefonul și închizi din nou ochii, te lași pe spate oftând adânc comemorând astfel o zi grea care s-a dus dracului.

După scurt timp sună interfonul, te ridici cu draci și zici 'hai ba dao-n pula mea puțină liniște măcar', te duci sa-l dai și p-ăla pe silențios și fugi înapoi în pat să nu cumva să se răcească urmele lăsate anterior. După alte câteva minute, deșteptul care ți-a futut liniștea cu interfonul sau cu telefonul sau chiar cu amândouă începe să bată la ușă, de ai impresia că e Thor și-ți bate cu ciocanul lui magic în pula mea că simți că-ți pică varul după pereți, până și mascații parcă sunt mai cizelați, și bate al dracu până se plictisește de zici că-l mănâncă un balaur și trebuie neapărat să intre.

Pleacă până la urmă, mai stai puțin în pat și-ți bagi pula în el de feng shui, te duci mangaind toți pereții pe întuneric precum un liliac în amiaza mare, aprinzi calculatorul în speranța că poate găsești ceva interesant online. Se aprinde calculatorul și cum e dracu al dracu se deschide automat și messengerul și bum! eroare fatală te văd toți online, cu mana tremurândă și agitată apeși pe toate butoanele că să-l închizi și în maxim 1 minut primești mesaj pe telefon 'bine că nu răspunzi da pe messenger stai', și-ți vine pe moment să îi răspunzi 'da date-n morții mătii că puteam să dorm, sau poate aveam o problemă' da nu poți să-i răspunzi pentru că nici nu dormeai nici nu aveai o problemă asa ca o lași cum a picat ca să poți să negi mai târziu.

Uite așa mi-am dat seama că e ca la pușcărie, dacă ăla mare și negru vrea să te futa, nu așteaptă să scapi săpunul, te aleargă între 4 pereți până te poziționează la coltul preferat.

Numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu