miercuri, 5 iunie 2013

Stiri de la Romales


 Bă nene, de ceva timp mă uit zi de zi geană la știri mai ceva ca tataia, că deh altă ocupație nu am când ajung acasă seara târziu și de obicei sunt și obosit, e și iarba udă, în fine, dau repede pe canalele de știri, toate urâte și crunte ca-n România și vine și rubrica de sport, deși nu mă interesează prea tare mă uit și eu acolo ca orice român care se pricepe la reparat dacii și la fotbal.
 
 
 

 Am remarcat  că de două săptămâni se vorbește continuu de ce a făcut unu Gabi Tamaș la intrarea în bloc, mare calamitate dacă poți să-ți dai seama, a stricat geamul unei scări și a intrat pe acolo treaz muci. Am stat și m-am gândit că am făcut și eu asta cândva, probabil într-o stare asemănătoare cu a lui și la dracu, eu n-am ajuns la tv și nici măcar vecinii nu au făcut scandal, unde dracu e egalitatea asta?
 
 Oricum nu mi se pare ieșit din comun ce a făcut, pur și simplu s-a întâmplat, s-a întrebat cineva ce motiv a avut cand a a facut asta, de genul:
 
 - poate era incendiu afară și aia era intrarea de urgență și scria într-un colț "în caz de incendiu spargeți geamul", zis și făcut.
 
 - poate îl alerga Naomi să-l molesteze cu japca dacă tot era muci
 
 - poate îl alerga Pițurcă cu fiola să vadă cât de beat e
 
 - poate a crezut că e mai cul să intri cum intră câinii și a forțat puțin nota
 
 
 Sunt un milion de motive care să-i ia apărarea, doar că oamenii manifestă un interes deosebit pentru subiecte mondene și emisiuni de căcat la care nu ai voie să te uiți dacă ai un IQ ridicat, gen showbizz, acces direct, kapatos etc.
 
   
 Oricum, eu țin sus și tare că nu a greșit cu nimic Găbița ăsta, și că sigur afară era incendiu și aia era intrarea de urgență, pentru că în coaiele mele, în caz de urgență aproape că ai voie să faci ce vrei nu numai să spargi un geam, de exemplu poți să faci și un viol, iar dacă ești întrebat, zici acolo domle, era urgență ce mama dracu, n-am găsit să sparg un geam și am spart-o pasta, hă!
 

Ps. Am pus si poza cu bagabontul in semn de sustinere!
 
 Toată stima.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu