joi, 13 august 2009

Noi despre ele si ele despre noi...

Am tot banuit pe internet si peste tot vezi discutii, sfaturi, pagini intregi dedicate acestui subiect "Femeile de care trebuie sa te feresti" si ti se insira anumite tipuri de femei care vezi domle toate sunt la fel, alte discutii "Barbatii fug de angajamente" nu m-a interesat asa de tare inca sa stau sa analizez sa vad daca mi se confirma anumite lucruri. Am tot citit si mi-am facut cateva idei.

In general fetele se plang ca nu gasesc un baiat serios, atent cu ele, care sa se poarte frumos. <> Intrebarea mea, stiti sa ractionati corect cu unul care se poarta frumos? Nuuu, in cele mai multe cazuri fetele devin destul de crude cand dau de un baiat care se poarta frumos si le face pe plac.

Fetele plang ca barbatii fug de angajamente, ca niciodata nu vor o relatie serioasa. <> Cum iti dai seama de chestia asta, il legi de gat dupa 2 saptamani ca nu mai ai tu rabdare sa vezi daca vrea o relatie de iubire de 20 de ani? nici macar nu stiu daca exista, si cum ai vrea sa vina cu gandul ca vrea o relatie serioasa daca pleaca de la premisa ca femeile sunt scorpii (daca vine dupa o relatie veche e clar), nu trebuie sa te cunoasca ? Dohh.

Discutii de baieti despre femei

Femeile sunt un mister, niciodata nu poti sti ce e in capul lor. <> Sunt pe dracu. pe pariu ca nimeni nu poate sti ce e in capul meu decat daca il spargi, si nici asa, nu inteleg, acum 30 de ani Knott Mutch a scris o carte "Ce stiu barbatii despre femei" o carte in care paginile sunt goale, semn ca nu stim nimic. E rahat, o fi fost atunci, ce vreau sa spun este ca despre orice persoana iti poti face o idee, cam cum gandeste, ce asteptari are de la viata, dar aproximativ poti cunoaste orice femeie,sunt tot oameni, mai rai ce i drept, dar oameni.

Unii se plang ca s-au purtat prea frumos cu iubitele, ele s-au plictisit si i-au cam parasit, in scurt timp ii tot cauta, ii suna. <> Normal ca ele vor pe cineva afectuos, atent dar se plictisesc, dau de ceva neplacut si isi dau seama ca era mai bine inainte, si incepe sa te sune, parerea mea, lasa sa te sune daca nu a stiut sa aprecieze asta, nasol. Aici apare putina ipocrizie, desi isi doresc chestia asta asa de mult, femeile se plictisesc si dupa ce ca au stricat baiatul, se strica si ele irevocabil.

Citeam in ziar nu stiu cate motive de despartiri. Articol idiot, iti gasesc 1000 de motive mult mai interesante decat ce era acolo. Ideea e ca intr-o relatie trebuie sa mentii focul aprins (daca exista unul) sa nu intervina plictiseala si monotonia prematur si totul o sa fie bine. Alege persoana dupa cum iti spune inima si actioneaza cu mintea nu va luati exclusiv dupa ce se spune prin articole, e bine sa cititi, si daca cititi legat de subiect sa fie cartea unui filosof, psiholog, pe net gasesti o gramada de idiotenii fara sens.
Nu trebuie sa fugim unii de altii, la un moment dat toti suferim, toti cadem in mrejele iubirii, si zicem gata stiu, dar nu prea stim nimic, toate sunt pareri, generalizate de cineva bla bla.
Sunt foarte multe de spus si comentat da nu cred ca are rost, asa ca ...

Numai bine.

Un comentariu:

  1. uite ca si tu faci o generalizare:'sunt tot oameni, mai rai ce-i drept, dar oameni'. in rest e ok,e bine ca te feresti de idei preconcepute

    RăspundețiȘtergere