joi, 17 septembrie 2009

Mentalitati

Ca tot vorbeam ieri de schimbari de mentalitate de-a lungul timpului, pe care cred ca le vedem toti dar nu le bagam in seama sau nu avem timp sa le bagam in seama.


Despre bijuterii:

Cred ca toti ati vazut apocalypto, da super film, super regizor. L-am luat ca exemplu cel mai bun, bastinasii purtau cercei si in urechi, si in nas si peste tot, cei care nu aveau nu erau barbati. Evident cerceii erau facuti manual ca doar nu se duceau la mall, doh. Toti barbatii purtau asemenea bijuterii si briz-brizuri si toate insemnau ceva, o mandrie, un statut, purtau chiar mai multe decat femeile. In timp, lumea s-a civilizat, bijuteriile au ajuns doar pe mana femeilor, la barbati mai putin. Acum cateva decenii, barbatii cu un cercel in ureche erau considerati gay, mare forfota pe ce parte are omul cercel sa iti dai seama daca e gay pasiv sau activ, gandirea comunista ii denigra pe artistii care purtau asemenea cercel sau persoane cu care te intalnesti pe strada.

Acum nu se mai aude nimic de cercei si de bijuterii, vezi la majoritatea baietilor si barbatilor tot felul de inele, lantisoare si cercei, nu poti sa mai zici decat de vreunul ca e taran sau nespalat si face exces de biju'uri.

Tatuaje:

Oamenii isi fac tatuaje pe corp de foarte mult timp, candva un tatuaj avea o semnificatie, in timp ne-am modernizat au aparut tot felul de aparate pentru tatuat. Pana acum ceva ani, persoanele de sex masculin erau considerati puscariasi, daca aveau tatuaje si femeile cu tatuaje erau curve, iarasi o mentalitate incuiata si comunista, acum parerile s-au schimbat, e cool sa ai un tatuaj, ba chiar sa fie cat mai la vedere si parerile negative despre aceste persoane nu au disparut, dar sunt pe cale sa dispara, la femei cel putin si prin televiziune si peste tot un tatuaj e HOT frate, mai HOT decat Inna care e atat de ipocrita, toate melodiile ei sunt in limba engleza, iar ea e muci in domeniu, praf, varza.

In concluzie toate lucririle sunt in continua schimbare, tot legat de femei, pe vremea lui Ceasca, cele care divortau erau considerate curve, acum alea care se marita sunt curve, cam asta spun gurile rele si barfele cotidiene, sper sa nu ajungem in asa hal incat peste 50 de ani sa ne fie rusine ca nu avem neveste curve si sa fim doar prostii cu femei serioase:)). SPER SA NU!.


Numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu