miercuri, 16 septembrie 2009

Despre gay

Mentalitatea oamenilor se schimba, de la an la an, de la generatie la generatie si tot asa. Eu am o mare problema si sigur nu o sa imi schimb parerea in privinta asta referitor la gay si travestiti, poate unii m-ar considera incuiat, da nu pot sa acccept asa ceva, mai ales in public. Ok. poate unii ar spune ca trebuie sa ii acceptam asa cum sunt, tocmai asta e ideea, nu cred ca au iesit din pizdele mamelor lor fardati si imbracati in muieri, noooo!!! deci nu ai cum sa ii accepti.

Persoanele de acelasi sex care se iubesc, bravo lor sa faca asta in casa, nu sa ma scarbeasca pe mine si pe altii in public, sunt dezgustatori si poate copiii ar putea fi afectati mintal la vederea unui asemenea lucru.

Mai sunt travestitii, astia trebuiau sa joace in filme cu zombie, astfel nu ar mai fi cheltuit aia o gramada de bani pe machiaje si mulaje, sunt urati cu spume, si daca stai sa o iei asa ar fi niste femei deformate fizic, niste derivatii de la forma umana, oribil sa vezi asa ceva pe strada.

As vrea sa fiu putin comunist si sa zic "Impuscati-i pe nemernici" dar nu sunt si buna educatie ma face sa ma rezum doar la a fi dezgustat, se schimba lucrurile cand alcoolul isi face efectul si nu ma pot abtine sa ii scuip intre ochi.

Or sa sara toate pizdele sa imi scoata ochii ca vezi dom'le daca am vedea femei ca fac prostii ni se pare cool, raspunsul e urmatorul, nu ca ni se pare cool si voua dezgustator, dar nu avem cum sa privim din punctul de vedere al unei fete ca sa zici ca e dezustator, si nu zicem ca e dezgustator pentru ca vezi 2 perechi de tate etc. In principiu toate manifestarile gay sunt dezgustatoare.

Daca am putea sa ne cocotam intr-un turn de cristal, daca economia ar merge struna, daca totul ne-ar fi pe plac si problemele ar disparea, cred ca am putea privi de sus de acolo toti maimutoii astia travestiti si sa zicem da-i bre in cacat, noi le avem pe ale noastre si ne e bine, dar nu e asa, uneori viata e cam de cacat, avem o mie si una de probleme, griji, si astfel se creeaza inca o presiune asupra noastra cum sunt si altele, si nu ne mai permitem sa acceptam si alte cacaturi.


Numai bine.

3 comentarii:

  1. cred ca nu ti-a trecut prin cap faptul ca toate persoanele sunt egale si eu drepturi. Articolul este jignitor si homofob!
    cel mai bun lucru ar fi sa ii ignori si sa iti viezi de viata ta ( ar fii mult mai usor ).

    Rar observ baieti care sa scrie "despre gay" ( posibl ca ai avut destule frustrari in viata ta, la fel ca si ceilati oameni ).

    Cheers,

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca ti-a trecut tie prin cap ca "poponareala" asta e impotriva naturii umane, nu sunt un religios dar si din punct de vedere religios este total gresit, scarbos si sexul asta intre barbati genereaza destule boli. De ce as avea frustrari daca scriu despre gay? Uneori e bine sa nu spui chiar tot ce iti trece prin cap. bye

    RăspundețiȘtergere
  3. niste argumente ..care si le putea tine pt el ... asa mult isi bate punctu de vedere..ai o minte cat o curca..bye

    RăspundețiȘtergere