luni, 2 noiembrie 2009

AAARGHHH!!!

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog, am cazut intr-o amorteala din care nu reusesc sa ma mai ridic, o fi vremea, o fi cacatul asta de gripa porcina asa de mediatizat in ultima vreme, ca daca esti in tramvai sau in metrou si sugi de zor la o bomboana cu menta si te ineci din greseala, na, tusesti ca tot omul, eh sa dea dracii de nu se retrag toti intr-un colt si stau acolo cu mainile la nas si se inghesuie ca musca la cacat, daca cumva ai gripa porcina si "epidemizezi" respectivul tramvai sau metrou. Lumea s-a speriat foarte tare si se vede asta, pentru ca in media auzi doar de epidemie, ca vor muri mii de oameni, s-au facut legaturi si cu sfarsitul lumii WTF??

Intre timp am vazut si popi care o ard la amigo, oare au fost si la sfintele moaste si credinciosii care stateau la coada in ploaie i-au pupat mana? suntem oare un popor de tampiti si suntem la fel de ipocriti sa credem ca preotii sunt legaturile noastre cu divinul?

A inceput si campania electorala de care sunt satul pana peste urechi, s-a dus demult moda de a prezenta tot felul de proiecte si promisiuni facute de candidati si de care nu s-au tinut niciodata, acum anti campania e la moda, fiecare ii face anticampanie celuilalt co-candidat, incat nu va mai veni nimeni la vot.

Ma intorc,sper sa-mi revin repede...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu