miercuri, 9 iunie 2010

Metrorex impotriva hotilor

Chiar nu e vreo campanie impotriva hotilor si nici nu as lauda un astfel de lucru pana la urma fiecare traieste cum poate asumandu-si riscurile de rigoare. Se poate fura legal sau ilegal depinde ce te excita mai tare.
Noua mea problema raportata la ce cacat se mai intampla in jur a fost declansata de metrorex. Cea mai rapida metoda de a circula in Bucuresti e cu metroul, un lucru bun si chiar foarte util asta o stie toata lumea, daca e greva la metrou o sugem, bullshit! (iar cacat de bou). Trecand peste toate lucrurile evidente, vroiam sa spun ca eu ma deplasez pe linia pe care circula trenurle vechi mazgalite si ruginite. Si nu asta ar fi problema de frumusete ca doar nu dorm cu ele in pat si nici nu le duc la fotograf, dar e o galagie infernala in ele incat nu prea poti sa discuti normal cu o persoana, trebuie sa tipi si sa gesticulezi si automat se creeaza o harmalaie si daca esti sensibil te panichezi si mori dracului pe acolo.
Sa ne gandim la urmatoarea situatie: 
" Se urca in metrou TONY care vrea sa ne jefuiasca pe toti sa ne lase in pula goala pe acolo. Cu mana tremuranda pe pistol (presupunem ca e super dotat omul) sta linistit si asteapta sa plece din statie. La momentul potrivit scoate pistolul, il ridica in aer si zice: Toata lumea la pamant! Asta e un jaf!!!!! . In toata galagia aia eu nu il aud si ma doare fix in cur ca e un nebun care topaie pe acolo si imi vad de ale mele, la fel fac si ceilalti, o babuta mai grabita se duce si il intreaba: Coborati la prima? , Moment in care omul ar putea sa lesine de nervi sau sa isi dea una in mufa ca s-a facut de cacat, si rosu la fata pleaca si se sinucide.


Numai bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu