marți, 11 mai 2010

One of those days

Dupa cum spuneam eu acum ceva timp "In fiecare zi e un nou inceput" si chiar asa este pentru ca dupa anumite aspecte nici o zi nu seamana cu cealalta, gasim asemanari da niciodata identice. Dupa cum se poate observa a venit caldura, fie ca o simtim pe pelea noastra, fie ca o mirosim pe la altii sau ca vezi toate fizzdele cu fleasca cat mai expusa dohhh.
Eu, ca un mascul ce sunt ar trebui sa ma simt mai antrenat ca niciodata in conditiile astea, dar nu e asa, toate cacaturile astea ma lesina, caldura ma moleseste, mirosurile ma linseaza si fizzdele alea ma enerveaza ca nu stiu sa se limiteze la anumite lucruri raportandu-se la conditia lor fizica, intr-un cuvant o varza totala, si nu reusesc sa imi revin deloc. Ma simt ciudat, parca simt ca se intampla ceva nasol sau se va intampla ceva nasol sau na ca se intampla ceva si cacat cacat ma uit dupa ceva-ul ala si nu se mai intampla, si devin stresat si cred ca si enervant si cred ca cel mai bine ar fi sa stau in casa si sa citesc pana nu ma enervez pe toata lumea si torn tot ce tin eu si ce ma enerveaza si cine ma enerveaza.
Prietenii mi-au mai zis ca e nu stiu ce cacat de astenie ba ca e oboseala nu exista nimic ciudat sa stau linistit ca nu se intampla nimic stupid. Ei cacat de bou (bullshit) iti zic eu ce e ciudat si ce e stupid.
Atentie ca incep.
E ciudat sa iesi din bloc si sa vezi o mare de oameni uitandu-se in sus fix, te strecori printre ei ca intr-un film horror si brusc apare efectul de turma te uiti si tu zici "DA (si scuipi)" , si e prostie sa stai 3-4 ore sa te uiti in sus sa te rogi de un dement sa nu sara cand ati vazut voi sincudieri dinastea cu spectatori?
E ciudat sa crezi ca ai foarte multi prieteni pe care ii ajuti cand poti sau i-ai ajutat in trecut si sa nu te recunoasca pe strada sau sa nu isi aminteasca numele tau, si e stupid ca cei care si-l amintesc sa te refuze constant.
E ciudat sa te lasi de fumat parca se rastoarna lumea peste tine, da e stupid sa te apuci in conditiile in care probabil esti minor si deasta nu cumperi.
E ciudat ca esti liber la opinie si esti liber sa discuti cu cine vrei fara ca cineva sa iti impuna "aia da si aia nu" si totusi sa te simti complexat ca nu ai exclusivitate, si e stupid sa indepartezi oamenii pe motiv ca sunt prieteni cu NEprieteni ai tai.
E ciudat cand cade un om pe strada pur si simplu si nu il ridica nimeni si e stupid sa vezi ca desi e 8 dimineata omul e rupt de beat.
E ciudat sa vezi ca masculii sunt mai pizde decat pizdele si e stupid ca esti nevoit sa imparti pana si aerul cu ei.
E ciudat sa ai obsesii da e stupid sa nu iti placa nimic.
E ciudat ca ma simt ciudat si e stupid ca nu se intampla nimic.


Numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu