vineri, 5 august 2011

Alba ca zapada si cei 7 pitici editie contemporana

 În general e de ajuns doar să ieşi din casă, să iei o gură de aer ca să observi câte 'albe ca zăpada' aka prinţese dă dorobanţi şi decebal, îşi flutură elegant silicoanele şi părul ca spicul de porumb fiert, şi deşi toate sunt mai negre ca Banel, de la micul dejun, pe care probabil îl servesc în fiecare dimineaţă în solar, asa ca prefer să le numesc tot albe ca zăpada. 
  
A fost odată că niciodată o pitzi, care îşi spunea şefa şefelor, adică un fel de împărăteasă, care într-o iarnă stătea ea aşa într-o doară şi se uita pe Acasă TV. Şi cum stătea ea aşa, dintr-o data vede sânge, da fuga la calendar, nu era de acolo, stă bine şi se gândeşte..., când colo se ridica prinţul din pat, mulţumeşte politicos şi pleacă. 
După 9 luni, hop sorpresaaaaa!, se naşte o domnişoară albă ca zăpada, roşie că vinul când e beată şi cu părul negru ca gigi becali după 3 înfrângeri. Şi creştea Albă ca Zăpada într-o zi cât altele în 10, că mânca precum o vită şi râgâia perecum un porc în timpul orgasmului, adică 30 minute. 

Şi s-a făcut Albă ca Zăpada mare, şi a început să înghesuie oglinda aia pe perete şi să o bage în panică cu întrebările ei stupide de prinţesa cocoşata de pulă: 
 Albă ca zăpada:  'Oglindă oglinjoară cine-i cea mai frumoasă dân Bucale?' 
 Oglinda:' Tu fă!' 
 Albă ca zăpada:' Da mai curvă şi mai proastă?' 
 Oglinda: ' Vrei să te mint sau să îţi zic adevărul?' 
 Albă ca zăpada: 'Minte-mă' 
 Oglinda: 'Tot tu' 
 Albă ca zăpada: 'Pai şi adevărul care e ognlinda oglinjoară?' 
 Oglinda: 'Adevarul e că mă enervezi, oricum le întreci pe toate: şi curvă şi proastă şi cu pretentii'. 
  
Bosumflată, pleacă Albă ca Zăpada în camera ei, îşi trânteşte târtiţa furioasă pe pătura ei de leopard, şi da drumu la 2 liniuţe. Cu ochii roşii şi burduşiţi de lacrimi, iese la balcon să dea o băşină. (ce credeaţi că femeile nu dau băşini? şi nu râgâie? şi nu se scărpina în cur? să fim serioşi...), când colo vede un prinţişor care era atât de beat încât se pişa pe roata maşinii lui. După lupte seculare care au durat 25 de secunde, prinţul corupt ajunge în patul corupţiei şi îşi văd de treaba lor. Vecina de vis-a-vis, care avea şi ea o fată care nu era chiar aşa albă că astălaltă, că umbla numa beată prin cluburi şi nici părul nu era aşa negru, că nu prea avea bani de vopsea, auzind că tot vin toate naţiile de prinţi arabi, turci, ţigani, români, senegalezi etc. şi o peţesc p-asta mică albă ba prin baie, ba prin bucătărie, ba pe după casă, o apucă dracii. 
Da dracii jos după ea şi le zice că azi nu are chef , şi pune la cale un plan malefic să o omoare p-asta mică. 

Şi tot încearcă ba să o calce cu maşina, ba cu un vibrator otrăvit, anticoncepţionale expirate, droguri din plante carnivore, nimic. De la atâta băutură şi pulă Albă ca Zăpada era imuna la orice. 
Până la urmă reuşeşte, îi da baba o saorma cu otravă. Asta vede agitată cadoul la uşă şi începe să cânte prin casă: ' cine îţi menţine forma, doar kebabul şi saorma'. Fericită la maxim se duce la balcon şi bagă ca proasta în ea şi uită să respire. Cade rapid de la balcon  şi zace crăcănată pe trotuar vreo 2 ore. 
  
7 negri mititei, din clanul piticilor treceau întâmplător pe acolo. O văd p-asta leşinată pe jos, se uită ei şi zic ' ba, bună curva' , aşa ca decid rapid să o ia cu ei.  
  
Dacă asta dispăruse, mătrăguna care a otrăvit-o se duce şi întreabă şi ea oglinda: 
 ea: ' auzi, acum cine-i cea mai pizdoasa dân zonă?' 
 Oglinda: ' auzi da de ce nu întreabă curva aia de fieta? sau are gura plină? 
 ea: ' hai zi ca mă grabesc' 
 Oglinda: ' deşi e moartă tot curva aia de Albă ca Zăpada e mai bună' 
  
Asta se enervează, sparge oglinda, îşi taie ca proasta degetele şi tendoanele şi moare. 
În drumul lor anevoios cu umflata aia de Albă ca Zăpada în cârcă, dau de un prinţ fioros care o doreşte el pe prinţesa. De nervi îi da două palme şi asta se trezeşte brusc cu limba pe gâtul prinţului. La rândul lui prinţul se scoala şi el şi încep să se peţească fericiţi prin pădure. 
 Şi aşa au trait fericiţi încă 2 săptămâni până când povestea s-a mutat la alţi prinţi şi alte albe ca zăpada. 


Numai bine si un weekend fericit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu