joi, 28 octombrie 2010

Se zice ca...

Daca stai sa te gandesti in general cate lucruri se zic sau se spun, cred ca stim toti vorba aia "se zice ca..." dar problema este ca doar se zice si niciodata nu se pupa cu realitatea, la fel cum s-a zis ca la mitingul suprem de ieri vor veni 100 000 de oameni, sau 80 000 de oameni, si probabil ca au fost 30 000 si oricum nu au realizat nimic, trebuia sa fii si tampit sa crezi ca daca ajungi acolo rezolvi ceva, din contra Boc a mai crescut 1 cm in dodoasca, si tot asa.

Se mai zice ca dragostea si ...
afectiunea se arata prin tot felul de agresiuni, si chestia asta ma pune grav pe ganduri pentru ca auzi destul de des "ti-am dat o palma da era din dragoste" "ee ti-am dat 2 picioare si un baston in dinti, da coaie era din prietenie nu fi nebun" , si tot asa. Daca stai sa te gandesti la rece, (adicatelea iarna afara sau vara la aer conditionat, trebuie sa fie rece ca asa e vorba!) mai vezi cate o nevasta batuta ca apare vanata pe la TV si aia sigur nu zice, nu va panaicati domnilor din iubire mi-a dat-o, doar ca a gresit nuanta, uite chiar acum mergem sa ne futem, sau sa ii vezi pe baietii care lupta in ring la UFC ca dupa bataie, asa loviti cum sunt, se duc unul la celalalt si zic "hai da cioc la baiatu sa pupe el acolo unde doare" asa ca uat da fac?


Se zice ca daca te doare, cam orice am observat, se schimba vremea si in cazul asta ar fi 2 posibilitati, ori e cineva sus acolo si cand il vede pe Costel ca se vaita de mijloc pac da comanda si ploua, iar noi trebuie sa il futem in cur pe Costel ca din cauza lui umblam cu dodoasca prin ploaie, ori vremea se schimba ca deh asa e natura capricioasa si se schimba des, si cate un destept zice repede "aaaah sa moara mama stiam eu ca m-a durut mana toata ziua ieri" pai helaaaaau, lasa laba coaieee.


Se zice si ca ar trebui sa ma fac meteorolog, pentru ca se zice de asemenea ca o sa ne dea drumul la caldura de vreo luna. Si ma gandesc serios sa imi fac o baza de date cu numere de telefon sa ma trezesc in fiecare zi de dimineata si sa anunt pe toata lumea cum e vremea, si asta fara sa ma ridic din pat, eventual mai pui 1 grad plus ca de obicei e putin mai cald afara decat in casa si btw nu locuiesc in pestera.


Se zice ca e ca atunci cand te trezesti dimineata si e vara si razele soarelui te gadila usor pe fata si bate cineva la usa, te ridici usor din pat, te duci si deschizi, si auzi cum tipa cineva "Culcat! Culcat! Culcat!", adica e placut cand cineva te trimite sa te mai odihnesti nu?

Se mai zice ca "Asa cum iti asterni si dormi" sau "Cum iti asterni asa dormi" uatevar, ideea e ca in fiecare seara imi asez asa de frumos patul si ma asez linistit in pat si adorm si dimineata ma trezesc pe jos, pe parchet.

Asa ca ... vezi cate lucruri se zic?

Numai bine

2 comentarii:

  1. Se mai zice ca "vor scadea salariile" ..... vezi ca astea se adeveresc ::)))))))
    Numai bine ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Silvia:* da uitasem de asta, poate nu se adeveresc, inca mai sper:))

    RăspundețiȘtergere