miercuri, 2 decembrie 2009

Asa a inceput totul...

Descopar cu stupoare ca romanii alearga dupa trenduri, si asta ar fi ceva relativ normal daca s-ar rezuma la moda, si aici ma refer de la tampoane cu cristale swarovski pana la haine si alte articole vestimentare, dar nu, trendul s-a mutat si in planul discutiilor, dezbaterilor televizate, si domnule daca nu esti la zi cu discutiile de cacat de la televiziunile de cacat, esti blaahhh nu esti ce trebuie, nu ai ce cauta esti un mic manelist, albastru.

Prima data au aparut manelele, incredibil cat de tare au prins la romani, de la moda de a asculta la orice chef, nunti, prin masini, au prins asa de tare incat textele acestor melodii au influentat modul de viata al unor romani, si au contribuit la o dezvoltare nestanjenita a cocalarismului, si aici ma refer la poze cu sabii, bani, ochelari de soare in casa sau noaptea in masina, lanturi si altele. tragic.

Dupa care a venit gripa aviara, ca eveniment major care a dus la stalcirea gospodariilor oamenilor, au ramas toti fara gaini fara sa stie de ce, ce s-a intamplat datorita gripei aviare? de ce era asa de malefica? nu stie nimeni, stiu cativa baieti care pot spune in felul urmator "am facut o carca de bani in urma unor gainarii".

Cel mai mediatizat caz de crima din istoria romanilor, cazul Elodia care s-a intins pe atatea episoade si dezbateri si a implicat o sumedenie de oameni, din care cateva taraturi si luptatori de mana a doua, in general oameni de clasa mediocra care au creat un circ impresionant, interesant e ca a prins la foarte multi romani, si culmea nu le era rusine sa recunoasca faptul ca urmaresc asa ceva.

Trendurile muzicale si-au aratat si ele esentele, astfel emoneala a prins pe un segment destul de scurt de timp la foarte multi, toti castravetii care ascultau o melodie mai trista iar ca rezultat, se fisura o vena, machiati si imbracati se amestecau in public printre minimalisti cu care semanau oarecum la imbracaminte dar unii erau machiati si dati cu oja si erau in orice moment gata sa izbucneasca intr-o sinucidere spontana, iar ceilalti nu.

A venit criza mondiala, iar media, lucru dezbatut care mai de care cu solutii anticriza, dupa care a aparut evenimentul gripa porcina de care s-au imbolnavit sute de oameni, o pandemie frate, lumea s-a crizat au inceput toti sa poarte masti, ba chiar un sucevean a murit de porcina, pe langa faptul ca omul era supraponderal si avea saracul diabet, si nu mai stiu ce boli, a murit fix de gripa, ca urmare a avut o inmormantare la care si popa a venit cu greu.

Un alt trend a fost dansul pinguinului, o cretinitate de dans, care iar a prins la multe clase de oameni care inca nu constientizau penibilul in care se afundau topaind in asa hal in public, lucru care pe unii ii dezgusta, unora le provoca rasul, nu si dadeau seama ca unuia mai sensibil ii puteau provoca o hemoragie la nivel 'ocular'.

Ultima tampenie, Basescu i-a futut o palma unui copil, cu filmulete trucate sau netrucate prezentate in emisiuni se discuta pe tema asta, s-a cam dus pe pula spiritul de campanie electorale, la fel cum razboaiele in ziua de azi se tin de la calculatoare ca un joc pe calculator, nu ca inainte cand se luptau doar soldatii si nu prea mureau oameni nevinovati, asa si campania electorala se face doar prin atacuri la adresa adversarului, tragic e ca sunt inca romani care pentru un mic si o bere ei voteaza tot cu Iliescu!

Un apel la populatie ar suna asa: Nu mai lasati media sa va invadeze si inunde creierul cu toate prostiile pentru ca astfel uitati sa mai traiti si sa ganditi, o sa ajungeti ca americanii sa traiti doar pentru Oprah, nu vedeti ca am derapat in prostie, in penibil.


Numai bine.

Un comentariu:

  1. manelist mic albastru?? :)) foarte frumos articol, felicitari. e prima data intr-o luna cand chiar am reusit sa postez un comentariu

    RăspundețiȘtergere