joi, 18 februarie 2010

Un cadou pentru cel ce duce vestea buna

Cu alte cuvinte un cacat impachetat in rosu de la emag.
E vorba de o garantie de retur un nou serviciu al magazinului emga nu prea stiu despre ce e vorba si nici nu ma intereseaza, doar cuvantul "garantie de la emag" imi provoaca greata.

Daca ai un blog cu putina vechime promovezi cacatul lor de garantie de retur si poti sa castigi un premiu.
Pe langa serviciile de rahat oferite de ei si sistemul de cacat prezent in showroom unde te duci comanzi produsul, il platesti in alta parte dupa care trebuie sa te duci in alta parte sa ridici produsul. Trecand peste toate aceste aspecte cand te duci sa iti cumperi un produs de la emag spune o rugaciune sincera inainte si spera sa nu ai nevoie sa iti duci un produs la garantie pentru ca:

1. E una care preia produsul nu prea stie in ce mediu de lucru se afla si in ce domeniu lucreaza confunda piata IT cu piata de legume si o sa vezi ca e o pizda proasta care nu o sa te ajute cu nimic.
2. De obicei mergi la ei la garantie si te trimit in alta parte ca firma lor nu face service, ci au contracte cu service-uri autorizate si le fac la aia.
3. Spui ce problema ai cu produsul, ei trec altceva pe foaia de service, iti aduc produsul inapoi spun ca defectul nu s-a manifestat dar problema a fost rezolvata. Din toata ipocrizia asta a lor tu iesi cel mai sifonat pentru ca dupa 2-3 saptamani de asteptare descoperi ca ei iti explica cum sa o sugi, pentru ca logic tu reclami un defect si ei testeaza altceva clar altceva-ul ala nu are cum sa se manifeste, dar ei spun ca problema a fost rezolvata. In concluzie se rezolva ceva inexistent, tare nu?

Nu recomand nimanui cumparaturi de la emag, pentru ca la centrul de garantii nu lucreaza oameni compententi deci problemele tale se vor rezolva doar la psiholog pentru ca te fac sa iti pierzi mintile. O sa imi mai incerc odata norocul sa ma duc la garantie cu aceleasi puli de bagat in gatul idioatelor care lucreaza acolo.

Am postat pe blog, deci m-am inscris si eu in concurs. Multumesc Emag.
Sper sa am noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu