vineri, 29 ianuarie 2010

Feişăn

Ce trebuie sa stii daca mergi la club:
Nu esti cul daca nu porti ochelari de soare noaptea in club.
Nu esti cul daca nu poti fular cu tricou in club.
Nu esti cul daca nu porti caciula de fite in club.
Nu esti cul daca nu te duci fumat in club si o arzi 4 ore cu u cutie de pepsi.
Nu esti cul daca nu ranjesti la animatoare 2 ore, dupa care scoti telefonul si le faci poze.
Nu esti cul daca nu mergi sa iti faci poze in baie.
Nu esti cul daca nu iti iei prietenele/prietenii si faceti poza cu sticla de whisky primita cadou la o masa care a costat 50 de lei adica daca sunteti multi cu 5 lei bei si tu o gura.
Nu esti cul daca nu ai tenesi in picioare, blugi mulati, curea cu catarama cat sigla de la un tir.
Nu esti cul daca nu ai tatuaj, si daca il ai indiferent de unde il ai trebuie sa il vada toata lumea, adica daca il ai pe cur lasa-ti mai omule pantalonii mai jos sa se vada buca ta pictata.

In concluzie nu prea poti fi cool in ziua de azi, chiar nu ai cum, de ce cacat sa porti ochelari de soare in club? esti chiar idiot se numesc ochelari de soare pentru ca trebuie sa fie soarele prezent, si de ce sa porti fular intr-un loc unde sunt peste 20 de grade si daca mai bei si ceva simti ca sunt 40, teoretic fularul ala se poarta cand e foarte frig sa iti protejezi matale gatul sa nu se umfle precum coaiele catelului tau care nu a vazut o femela de 10 ani de cand l-ai adus acasa si nu ai fost in stare sa ai grija de el. De ce ai purta o caciula la peste 20 de grade, nu ai bani sa te tunzi si vrei sa ascunzi asta? nu-ti place sa te speli? si daca te speli caciula aia pe capul tau si temperaturile ridicate din local ce rezultat crezi ca vor avea? iti spun eu o sa te imputi ca un cadavru.

Nu inteleg de ce trebuie sa te duci fumat in club, ca jmecher nu esti pentru ca oricum nu stie nimeni ca esti fumat, si daca zici o sa o arzi cu baieti vreo cativa ani si in plus astia cu barul ajung dracului la faliment.

De ce sa faci poze unor animatoare cu telefonul, in primul rand esti penibil, maxim am zis! si ce rahat rezolvi? nu ai internet acasa gasesti material de facut laba destul nu trebuie sa le pozezi, sau pe de alta parte as putea sa te indreptatesc, poate faci poze sa le arati prietenilor tai din sat cum te distrezi tu la oras, langa care mai atasezi cateva poze facute in baie sau prin club si esti de nota 20.

In privinta genului de imbracaminte abordat de fiecare omulet prezent in localul respectiv pot sa spun ca fiecare se imbraca cum stie si cum ii place, gusturile nu prea se discuta, dar poti sa te caci in gusturile omului. Si pot sa spun ca e destul de gretos sa vezi catarama aia belita la maximum, sa il vezi pe unu care cantareste 35 kg imbracat de iarna, cu blugi mulati si tricouri mulate, iti da impresia ca il vezi din profil de fiecare data.

Si am impresia ca nu esti cul daca te speli.

Tine minte, e greu sa fii cul, si nu oricine poate.

Numai bine.

3 comentarii: