miercuri, 28 aprilie 2010

Ce sa nu faci sau ce sa nu faca altii

Sa nu te scarpini in cur cand mergi pe strada, e destul de gretos dao dracului de treaba.

Sa nu iti iei prietena si sa incepi sa o lingi prin nas, in urechi pe fata in metrou sau prin magazine, coaie ia-ti o camera, rezerva un lift, fii barbat.
Sa nu-ti lasi pizda sa iti stoarca cosurile de pe fata in metrou, sunteti 2 gretosi, si o sa vomite vreunul pe voi la un moment dat.

Daca prajeste mata peste, da-i 2 bucati dupa ceafa si explica-i ca nu e civilizat sa deschizi usa de la intrare ca sa imputi toata scara, exista solutii gen hota, geamuri deschise.

Nu e fita sa iesi  la plimbare cu masina si sa atarni la gat cu o cola de la MC, e cam prostie, stiu ca e mai ieftin asa, da poarta-te ca atare.
Da intr-adevar este frig si da ne imbracam gros, dar la volan arati cam ca pula daca ai haina de blana pe tine ( valabil pentru pizde ), fular, caciula, manusi, gluga pe cap, nu esti trendy ba din contra puti, daca vrei sa vada lumea cate articole vestimentare detii ia autobuzul/troleul/tramvaiul/metroul/bicicleta/calul.

Daca esti fumator e nasol pentru ca se scumpesc in prostie, asa daca iti permiti fumezi, daca nu iti permiti nu fumezi, e mult mai ok decat sa fumezi pachetele altora, una e sa ramai fara tigari si sa fii nevoit sa ceri si alta e sa nu ai niciodata, esti destul de nesimtit.

Daca ai o problema, uiti sa te speli, inteleg ai multe pe cap si se mai intampla, te rog lasa-mi un numar de telefon si promit ca te sun sa iti aduc aminte ca sa nu mai constrangi oameni cinstiti ca mine sa mearga 2-3 statii pe jos.

Daca esti prea copil si iti e rusine sa spui lucrurilor pe nume, sau esti asa de prost incat nu stii sa le zici scrie un biletel si fugi in alt oras.

In biserica, se zice ca nu se intinde mana sa dai noroc, ca nu trebuie sa pronunti pula, pizda, coaie, e pacat, daca nu poti sa te abtii mai bine taci daca nu poti sa taci ia o piatra in gura, e pacat sa fumezi in fata bisericii (nu stiu de ce???) dar piteste-te dupa o masina acolo cu siguranta esti in spatele bisericii si e ok.


M-am pierdut,
Numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu